• Manufacturer Manufacturer

    Pabrikan

    VISUN khusus kanggo pengembangan & produksi pompa banyu tugas berat & pompa minyak. Waca liyane
  • Certificate Certificate

    Sertifikat

    Pabrik kami berkembang dadi IATF16949 Premier: 2016 Produsen bersertifikat produk bermutu, Efektif EfektifWaca liyane
  • Quality Quality

    Kualitas

    Tindakake kualitas utamane lan ngawasi kualitas produk kanthi ketat ing saben proses.Waca liyane
  • calendar calendar

    33

    Pengalaman Taun
  • installation installation

    100+

    Pegawe
  • country country

    15+

    Negara sing wis diekspor
  • bcerti bcerti

    Sertifikat D & B

KAMU KANGGO Jagad Jagad

ZHEJIANG VISUN AUTOMOTIVE CO., LTD Dioperasikake wiwit 1987, VISUN didedikake kanggo pengembangan & produksi pompa banyu tugas berat & pompa minyak. Pabrik lawas kasebut ana ing Tangxia, Ruian, jenenge Ruian EHUA Auto parts Co., LTD, lan kanggo nggedhekake skala perusahaan, kita pindhah menyang Xianju, Taizhou ing taun 2012, kanthi landasan tanduran anyar 18.000 meter persegi, 32.000 meter persegi kanggo bangunan.
Asphalt_Plant_map_2 tandha01tandha02tandha03tandha04

Ayo pompa jagad bebarengan!

Opo We Apa

CARA KITA NGgarap

  • 1

    LEMBAR KARYA

  • 2

    NGALAMI Lan Keahlian

  • 3

    GO Tangan Tangan

MANUFACTURER

ZHEJIANG VISUN AUTOMOTIVE CO., LTD

ZHEJIANG VISUN AUTOMOTIVE CO., LTD Dioperasikake wiwit 1987, VISUN didedikake kanggo pengembangan & produksi pompa banyu tugas berat & pompa minyak.

Pabrik lawas kasebut ana ing Tangxia, Ruian, jenenge Ruian EHUA Auto parts Co., LTD, lan kanggo nggedhekake skala perusahaan, kita pindhah menyang Xianju, Taizhou ing taun 2012, kanthi landasan tanduran anyar 18.000 meter persegi, 32.000 meter persegi kanggo bangunan.

  • country country

    Pabrik